Warning: Use of undefined constant ENDORA_WIDGET_ID1 - assumed 'ENDORA_WIDGET_ID1' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/users/sjiamnocna/sjiaphoto.g6.cz/web/wp-content/plugins/endora-lite/endora.php on line 15
O mně – Šionův web

O mně

Jmenuji se Šimon. Jsem pokusný fotograf, trochu programátor, ani trochu grafik ale vůbec ne grafik. Věnuji se tvorbě webových stránek, většinou s redakčním systémem WordPress, ale nebojím se ani samostatných projektů v PHP, HTML a CSS, nejradši ale dělám backend (část aplikace, která záleží na funkčnosti a ne na vzhledu). Od nějaké doby jsem nadšenec do Linuxových systémů, které alespoň pro mě mají nespočet výhod oproti tradičním Windejsům od Mrkvosoftu. Tento fakt je jistě cítit i z příspěvků, které můžete nalézt na tomto webu.
Výtvarnou činnost jsem na základní škole bral trochu jako pomstu přeživších pozůstatků dávných malířů, ale na střední jsem s chutí během hodin dějepisu přikrášloval svůj sešit různými karikaturami, odpovídajícím danému tematu. Studoval jsem, a (k mému zděšení zdárně) v roce 2017 dostudoval čtyřleté gymnázium. Jako malý jsem se učil na piáno. Bohužel mě vůbec nebavilo 15 minut denně trénovat, abych něco uměl a po několika pokusech jsem to vzdal. K hudbě jsem se vrátil po letech a našel jsem nepatrné množství rytmického talentu při hře na bicí nástroje. Také se občas pokouším předstírat, že umím pár akordů na kytaru, což je bohužel pouze klamavý vjem. Mimo to jsem začal zpívat, nejprve gospelovou muziku, kterou vlastně zpívám nonstop stále (toho se prostě zbavit nejde 🙂 ), a na gymnáziu jsem se přidal ke smíšenému pěveckému sboru.

Jsem křesťan a činný člen organizace YMCA, na což jsem právoplatně a bezostyšně hrdý. Snažím se být aktivní, šířit radost a pomáhat lidem, což jsou podle mě jedny z důležitých bodů v životě křesťana (a vlastně i nekřesťana). Nejúžasnějším místem, které jsem kdy v této souvislosti navštívil je dům Setkávání Travná.

4 komentáře u “O mně

  1. Dobrý den,
    chtěl bych Vám poděkovat za vaše rady na Word Press foru. Takových lidí, kteří nezištně pomohou je velmi málo. Přeji Vám hodně zdraví a štěstí v životě, ať vám tento postoj k lidem a životu ještě dlouho vydrží.
    Děkuji s pozdravem J.Jelínek

    • Děkuji mockrát, pochvala hřeje u srdce. 🙂 Snažím se pomáhat lidem, a zároveň jsem samouckým webovým programátorem a beru to víceméně jako zábavu a trénink, takže spíše vám děkuji, že jste se svěřil do mých rukou 😉

Napsat komentář

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.